چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
نصرت الهی بر کسانی است که در راه تقوا قدم برمی‌دارند

حوزه/ رضاوندی گفت:وعده و نصرت الهی بر کسانی است که در راه تقوا قدم برمی‌دارند و در پی رضایت خداوند متعال هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، مرحمت رضاوندی امروز در نشست اخلاقی که در مدرسه علمیه فاطمیه سلام‌الله علیها شهرستان نقده برگزار شد، ضمن تأکید بر اهمیت خوش‌اخلاقی، اظهار داشت: موفقیت در زندگی انسان تنها به عبادت، روزه‌داری و اقامه نماز محدود نمی‌شود. کسی که اخلاق حسنه دارد، همیشه در زندگی آرامش خواهد داشت. برعکس، فردی که عبادت طولانی دارد و روزه‌دار است، اما خوش‌اخلاق نیست، طبق روایت، حتی از بوئیدن بوی بهشت نیز محروم خواهد ماند.

وی ادامه داد: پدر و مادری که در خانه با خوش‌اخلاقی رفتار می‌کنند، یا زن و شوهری که با محبت و صفا با یکدیگر برخورد دارند، و برادر و خواهرانی که در روابط خانوادگی با مهربانی و صفا رفتار می‌کنند، این‌ها در خانه و مدرسه، محیطی پر از صلح و آرامش ایجاد می‌نمایند. افراد خوش‌اخلاق همیشه سعی در کمک به دیگران داشته و این اخلاق نیکو را الگوی زندگی قرار می‌دهند.

معاون فرهنگی مدرسه علمیه فاطمیه نقده افزود: اگر طلاب به این خصیصه مهم معتقد شوند، بدانند که امدادهای الهی نیز شامل حالشان خواهد شد. در قرآن کریم آمده است: «مَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لَا یَحْتَسِبُ»، یعنی هر کس تقوای الهی پیشه کند، خداوند در هر تنگنا، راه خروجی از سوی خودش برایش قرار می‌دهد و روزی‌اش را از جایی که نمی داند می دهد.

رضاوندی در خاتمه تأکید کرد: وعده و نصرت الهی بر کسانی است که در راه تقوا قدم برمی‌دارند و در پی رضایت خداوند متعال هستند.

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha